BioPoopster-asiakkuuden SOPIMUSEHDOT

Asiakkuus

1. BioPoopster-asiakassopimus on 12 kk määräaikainen, jonka jälkeen jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

2. Asiakkuus alkaa siitä päivästä, kun aktivoit asiakkuutesi. Aloituksen yhteydessä veloitetaan 1. kuukauden maksu 14,90 /17,90€.

3. Asiakkuudella on 12 kk määräaikaisen sopimuksen päätyttyä kuukauden irtisanomisaika. Irtisanomisaika lasketaan päättymään seuraavan alkavan kuukauden viimeiseen päivään.

4. BioPoopster-asiakkuuden ikäraja on 18 vuotta.

Asiakkuuden hallinta

5. BioPoopster-asiakkaana olet vastuussa omien tietojen päivittämisestä. BioPoopster ei ole vastuussa epäonnistuneista maksuista, sähköpostiosoitteista, postiosoitteista ja/tai puhelinnumeroista.

6. Kaikki asiakkuutta koskevat kysymykset tulee tehdä BioPoopster-palvelussa kohdasta ”Ota yhteyttä”.

Maksaminen

7. BioPoopster-asiakkaana hyväksyt, että veloitamme sinulta kuukauden välein sovitun kk-maksun alkaen siitä päivästä, kun teet asiakassopimuksen. Asiakkaan olet vastuussa, että maksutietosi, kuten pankkikortin voimassaolo, ovat ajan tasalla. Maksujärjestelyt hoitaa Stripe. Muutokset maksu- ja toimitustietoihin ilmoitetaan BioPoopster-palvelussa.

8. BioPoopster lähettää muistutuksia epäonnistuneista maksusuorituksista sähköpostilla ja tektiviestillä. Jos toistuvat veloitusyritykset eivät onnistu, asiakkuus päätetään automaattisesti ja maksun perintä siirtyy perintätoimistolle.

Yksityisyys

9. BioPoopster-asiakkaana hyväksyt, että BioPoopster kerää, tallentaa ja käsittelee henkilötietojasi. Tiedot kerätään hallinnollisia tarkoituksia varten, jotta voimme optimoida palvelumme. Tätä varten keräämme ja tallennamme henkilötietosi sekä tallennamme ajankohdan ja päivämäärän, jolloin rekisteröit asiakkuutesi.

10. Asiakkaana annat suostumuksen, että BioPoopster saa käyttää sähköisiä viestintäkanavia kiinnostuksen kohteisiin perustuvaan asiakassuhdemarkkinointiin, mukaan lukien uutiskirje ja uusien tuotteiden ja palveluiden markkinointi.

11. BioPoopster-asiakkaana tallennamme henkilötietosi asiakkuutesi ajan ja kolmen (3) kuukauden ajan asiakkuutesi päättymisen jälkeen. Myös laissa määritetyt tiedot tallennetaan. Jotta voisimme lähettää sinulle tarjouksia, tallennamme asiakkuuden päättymisen jälkeen myös sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Voit milloin tahansa pyytää tietosi poistamista. Asiakkaana sinulla on oikeus tarkastella ja muokata henkilökohtaisia ​​tietojasi. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi viestien lähettämiseen. Henkilökohtaisien tietojen luovuttaminen on vapaaehtoista, pois lukien ​tiedot, jotka oikeudellisten vaatimusten mukaan edellytetään säilyttämään (esimerkiksi asiakassuhteen hallinnassa tarvittavat tiedot). Henkilötietojen käsittelystä vastaava osapuoli on Yergow Oy:n toimitusjohtaja. Kaikki asiaa koskevat yhteydenotot lähetään osoitteeseen info@biopoopster.fi.

12. Henkilökohtaisia tietoja ei luovuteta muille osapuolille ilman suostumustasi. Tietoja luovutetaan kuitenkin sellaisten hallinnollisten toimintojen yhteydessä, kuten BioPoopsterin lähettäessä maksuliikennetietoja ja kirjanpitotietoja. Voit lukea lisää BioPoopsterin henkilötietojen käsittelystä: Tietosuojaseloste.

BioPoopster oikeudet

13. BioPoopster pidättää oikeuden muuttaa hintoja kuluttaja-indeksin mukaisesti enintään 3 % vuodessa ilman erillistä ilmoitusta. Muista hintojen muutoksista ilmoitetaan 30 päivää etukäteen sähköpostitse/ tekstiviestillä.

14. BioPoopsterilla on oikeus muuttaa asiakkuuden ehtoja. BioPoopsterilla on velvollisuus ilmoittaa merkittävistä tai negatiivisesti asiakkaisiin vaikuttavista muutoksista ennen niiden voimaantuloa.